Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /var/www/vhosts/maatmanpluimvee.nl/httpdocs/joomla/plugins/system/plg_ws_mailhide/plg_ws_mailhide.php on line 77
Winkel

Onze Winkel

Ons bedrijf maar ook de familie Maatman is al sinds 1932 verbonden aan Oldeholtpade. We zijn dan ook blij dat we voor de ruime omgeving in onze winkel eieren in diverse gewichtsklassen, diepvriesproducten van kip en natuurlijk jonge hobbykippen kunnen aanbieden.

Lokaal geproduceerde verse eieren en het gehele jaar rond jonge opgefokte hennen, dat is ons belangrijkste  aanbod voor u.

Let u even op de openingstijden, klik hier!

Als u van grotere afstand komt voor jonge hennen, en u wilt zeker zijn dat we jonge hennen hebben, belt u dan even ons telefoonnummer, dan rijdt u niet voor niets!

We staan graag voor u klaar! 

Eieren worden verkocht op verschillende gewichten:

S = 50 t/m 53 gram 

M = 53 t/m 63 gram 

L = 63 t/m 73 gram 

XL = meer dan 74 gram 

Eieren kunt u het beste buiten de koelkast bewaren op een donkere koele plek liefst bij een constante temperatuur, op die manier kunt u lang van uw eitje genieten. 

 

Om deze functie te kunnen vervullen hebben we een officiele erkenning als pakstation. Dit wil zeggen dat we volledig gecertificeerd zijn voor alles wat we doen in dit bedrijf; de erkenningen voor elke schakel van de keten worden zeer regelmatig gecontroleerd, met maar één doel: veilige eieren leveren voor u.

Onze winkel kent gemakkelijke openingstijden welke via deze link te lezen zijn.

Een klein filmpje van Omroep Friesland over onze winkel vindt u hier

Maatman is:

  • Onafhankelijk
  • No Nonsense
  • Beste prijs/kwaliteitsverhouding
© 2017 Pluimveebedrijf Maatman B.V.
Joomla Templates by Joomzilla.com
Back to Top

**Joomla! Foutopsporingsconsole**

**Sessie**

**Profielinformatie**

**Geheugengebruik**

**Database queries**

**Ontleedfouten in taalbestanden**

**Geladen taalbestanden**

**Niet vertaalde strings**