Waarom kies je voor Maatman hennen?

Als kleinste leverancier van jonge hennen in Nederland krijgen we natuurlijk wel de vraag waarom kiezen voor een opfokorganisatie die klein is en geen eigen fokdieren heeft? Waarom immers kiezen voor een keten die begint bij het kuiken en niet bij het moederdier. Waarom kiezen voor een bedrijf dat geen eigendom is van een fokkerij-groepering?

In de meeste landen van Europa zijn de broederijen niet de opfokorganisaties. Broederijen hebben de focus op het maken van een goed kuiken. Zo zien wij dat ook graag.

Wij kopen ééndagskuikens op basis van heel goede afspraken, dat zit wel snor. De vraag die ervóór gesteld moet worden is: Met welk product haalt u de hoogste voerwinst!

Dat zou uw belangrijkste argument moeten zijn, toch?

Dus onze aanpak in het kort:

  1. We beginnen met het kuiken van het best passende ras, direct uit aan de fokkerij verbonden broederijen.
  2. Onze opfokkers hebben ondernemerschap èn ze leveren kwaliteit!
  3. Transparantie in benaderen en werken: kom kijken hoe wij dit doen!
  4. Scherpe prijs-kwaliteit verhouding!
  5. Ondersteuning als het er om spant! U kunt ècht een beroep op ons doen als het nodig is.

De eerste verdienste is onze onafhankelijkheid: als enige leverancier zijn we ècht onafhankelijk en daarmee ook uw raskeuze. Eenvoud is kracht, daarmee werken wij om te zorgen dat u scoort. Lange ervaring en slim ondernemen zorgt voor een focus op kwaliteit bij lage overhead kosten en gedoe er omheen.

Ons familiebedrijf heeft al bijna 90 jaar een onafhankelijke positie in deze sector. Doordat we meegroeien met de sector kunnen we deze ervaring voor u laten werken.

We leggen bovenstaande graag verder uit op de pagina’s op deze site.