Winkel

De familie Maatman is al sinds 1932 verbonden aan Oldeholtpade. We zijn dan ook blij dat we voor de ruime omgeving in onze winkel en in onze eierautomaat eieren in diverse gewichtsklassen kunnen aanbieden. In de winlel bovendien diepvriesproducten van kip en natuurlijk loopt u daar binnen om jonge hobbykippen te kopen.

Lokaal geproduceerde verse eieren en het gehele jaar rond jonge opgefokte hennen, dat is ons belangrijkste  aanbod voor u.

Voor onze eieren hebben we nu een moderne eierautomaat beschikbaar. Die biedt u verschillende maten eieren in verschillende verpakkingshoeveelheden aan. Gemakkelijk!

Dit betekent dat de openingstijden van de winkel beperkter zijn geworden. Let u even op de openingstijden op onze pagina met tijden, of  klik hier!

Als u van grotere afstand komt voor jonge hennen, en u wilt zeker zijn dat we jonge hennen hebben, belt u dan even ons telefoonnummer, dan rijdt u niet voor niets!

We staan graag voor u klaar!

Eieren worden verkocht op verschillende gewichten:

S = 50 t/m 53 gram

M = 53 t/m 63 gram

L = 63 t/m 73 gram

XL = meer dan 74 gram

 

Eieren kunt u het beste buiten de koelkast bewaren op een donkere koele plek liefst bij een constante temperatuur, op die manier kunt u lang van uw eitje genieten.