Eierautomaat en jonge hennen

De familie Maatman is al sinds 1932 verbonden aan Oldeholtpade. We zijn dan ook blij dat we voor de ruime omgeving in onze eierautomaat eieren in diverse gewichtsklassen kunnen aanbieden.  Sinds jaar en dag verkopen we ook jonge kippen voor in uw eigen tuin. Bij de automaat vindt u een bel waarna we u helpen met de jonge hennen! Neemt u een doos of krat mee?

Lokaal geproduceerde verse eieren en het gehele jaar rond jonge opgefokte hennen, dat is ons belangrijkste  aanbod voor u.

Voor onze eieren hebben we nu een moderne eierautomaat beschikbaar. Die biedt u verschillende maten eieren in verschillende verpakkingshoeveelheden aan. Gemakkelijk!

Als u van grotere afstand komt voor jonge hennen, en u wilt zeker zijn dat we jonge hennen hebben, belt u dan even ons telefoonnummer, dan rijdt u niet voor niets! Werkdagen van 9 tot 12 uur. En let op, op zaterdag alleen van 9 tot 10 uur.

We staan graag voor u klaar!

 

Eieren worden verkocht op verschillende gewichten:

S = 50 t/m 53 gram

M = 53 t/m 63 gram

L = 63 t/m 73 gram

XL = meer dan 74 gram

 

Eieren kunt u het beste buiten de koelkast bewaren op een donkere koele plek liefst bij een constante temperatuur, op die manier kunt u lang van uw eitje genieten.